Ikke kategoriseret

Fendi sko og accessories

Efter mange år, hvor Fendi primært har haft fokus på pels og læder er tiderne skiftet. Fendi er begyndt at producere et stort sortiment af lækre accessories og sko, hvor det ikke kun er læder og pels der spiller en rolle. I kollektionerne findes naturligvis stadig deres karakteristiske designs, hvor læder og pels er mest gennemgående.

Fendi Shoes

I kollektionerne finder du også et udvalg af Fendi Shoes i forskellige typer og designs. Der kan blandt andet erhverves et par super fede sneakers med guld og sølv studs som er ovre i det mere praktiske fodtøj men hvor design samtidig er i højsædet. Denne sko er produceret i neopren med en stribe af guldfarvet læder hvor de sølv og guldfarvede studs er påsat. Komforten er i højsæde og det er en meget behagelig sko at have på. En anden mulighed er Fendis ”stretch-knit sneakers” som har en inkorporeret sok der er specielt fremstillet for maksimal komfort og støtte. Det smarte design gør denne sko super god for et mere afslappet og sporty look.

Alternativt kan de vælges sorte, klassiske ballerinaer i patent læder med lækre remme som sikrer god pasform. Denne sko vil være perfekt til en fin sommerkjole. Er man til endnu mere sommer, fås ”Bow-Embellished Embroidered stretch-knit and leather slides” som er en super sød sommer slipper perfekt til en varm sommerdag. Disse er perfekt til at pakke i kufferten når ture går syd på og påklædningen primært består af fine, luftige sommerkjoler og bikini.

Fendi sneakers

Fendi Accessories

Ethvert outfit får det sidste touch og kant fra de accessories vi selv tilsætter. Om det er et par fede solbriller, en lækker bag charm i minkpels eller et fint silke tørklæde gør det lige det sidste. Og hos Fendi er mulighederne mange og udvalget kæmpe stort og byder på alt lige fra helt klassiske og enkelte accessories til de mere ny moderne, rebelske og farverige muligheder.

Bag charms and shawls

Hvis du synes, at din taske mangler lidt liv, kan denne sagtens piftes op med en fin bag charm! Fendi har lavet de fineste bagcharms af mink- og rævepæls som er udformet som søde og sjove små skabninger. Nogle fås med Fendis kendte logo på og andre har fine ansigter. Fælles for alle modellerne er, at de er meget karakteristiske for Fendi og passer perfekt på de fleste tasker. Det smarte er også, at de nemt kan tages af og på efter ønske.

Der er også et lækkert udvalg i sjaler og tørklæder i den blødeste silke i flotte mønstre og farver. Mulighederne med disse er mange, om end man ønsker det til at lune skuldrene og halsent, binde det om hovedet eller have det som en smart accessorie i stedet for et bælte.

 Fendi bag charm

Sunglasses, wallets and others

Fendi har et bredt udvalg i både solbriller, punge, bælter, covers til din iPhone og meget mere. Ønsker man det, kan der sammensættes en super fed stil der er gennemgående for enten et enkelt outfit eller for en stil generelt. Udvalget kan sagtens bruges som hele sæt men også hver for sig som enkelte, små detaljer for det helt perfekte look.Fendi solbriller