Ikke kategoriseret

Bliv årets ’Beach babe’ med sommerens solbrille mode

sommerens solbrille mode

Så er det endelig blevet den tid på året, hvor de korte blomstrede sommerkjoler og den støvede bikini findes frem bagerst i skabet. Kreditkortet svinges fra højre til venstre til at skaffe alt fra kolde drinks i byen til nye medlemmer af sommergarderoben. Sandaler og solhatte gøres klar til ferien, men der er alligevel en slags tilbehør, som ikke bør glemmes. Nemlig solbrillen. Så her får du dette års solbrille mode, så du kan fuldende dit sommerlook med stil.  

sommerens solbrille mode

Sommerens nye pust:

Hvis du er en rigtig trendsætter, er den nye geometriske solbrille lige noget for dig. Den skæve matematiske sekskant har banede sig frem på diverse topmodeller og virkelig sat sig i førersædet for dette års solbrille sommerdille. Den ses sammen med den ovale og runde solbrille som en del af årets oversize solbrille look. Solbrillens skarpe kanter gør, at den både passer til det bløde strandlook og det lidt hårdere festlook. Det er altså en solbrille som kan bruges hele dagen.

Hvis du er mere til et retro look, så er det solbrillen med dobbelt bro du skal lede efter. I år har man valgt at rekonstruere de gamle kendinge, ved at give brillerne en ekstra bro, som er placeret øverst på brillen i en lige linje mellem øjenbrynene. Denne type solbriller passer perfekt til et par gode jeans eller det generelt mere neutrale farve outfit.

Er du derimod en fan af farver, skal du gå efter dette års sommer solbrille med farvede glas.  80’ernes fest og farver får nyt liv i dette års farvede solbriller. Det er specielt den gule og lyserøde farve, som har givet de mørke glas kamp til stregen. Brillerne findes i flere størrelser og former, og passer perfekt til den blomstrede sommerkjole eller denimjakken.

Man skal ved alle tre typer solbriller være opmærksom på størrelsen, da ikke alle hovedformer fungerer godt med en oversize solbrille.

 

Solbrillen alle kan bære:

Er man mere til det sikre valg, så skal man gå efter den runde eller den firkantede solbrille. Den runde brille har haft en sikker plads i sommerens solbrille mode siden 60’erne, og går aldrig af mode. Den passer til alle outfits og er det perfekte valg, hvis man leder efter en længerevarende kvalitets solbrille. Er man derimod på udkig efter den perfekte pasform, så skal man vælge den firkantede solbrille. Den firkantede solbrille passer alle hovedformer og er en solbrille, som fungerer til alle lejligheder.